online shop development wisbix

Подобрете онлайн присъствието си!

Вземете безплатен SEO одит до 15.09!

Подобрете онлайн присъствието си!

Вземете безплатен SEO одит до 15.09!

ГОТОВ ЗА 2 ДНИ

В рамките на до 2 работни дни ще изготвим персонализиран технически SEO одит на вашия сайт;

100 ПАРАМЕТЪРА

Проверяваме вашия сайт за над 100 параметъра, които влияят върху класирането му в търсачките и изготвяме отчет за представянето му според тях;

0 ЛЕВА

До 31.07.2023 можете да заявите безплатно технически одит на сайта си, а после бихме могли да предложим подобрение за проблемните места на сайта Ви.

Разкрийте тайните за по-високо класиране в Google с безплатен SEO одит

Вашият уебсайт работи ли с пълния си потенциал? Не го оставяйте на случайността.
Поемете контрола над Вашето онлайн присъствие с цялостен SEO одит. Нашите експерти ще оценят Вашия сайт по повече от 100 параметъра, разкривайки скрити възможности за подобрение в резултатите от търсенето.

Само за ограничен период от време ние Ви предлагаме БЕЗПЛАТЕН SEO ОДИТ. Не пропускайте тази възможност да оптимизирате уебсайта си и подобрите онлайн присъствието си.

wisbix homepage mobile
vecteezy people characters work near a big light bulb to develop 6948445 Converted 01 1

Кои са параметрите, по които изготвяме одита?

  • Ключови думи и ключови фрази: Оценява се използването на релевантни ключови думи и фрази в заглавията, мета таговете, съдържанието и URL-адресите на уебсайта.
  • Структура на уебсайта: Анализира се структурата на уебсайта, включително структурата на навигацията, използването на вътрешни линкове и йерархията на страниците.
  • Технически аспекти: Включва проверка на скоростта на зареждане на страниците, използване на правилни HTML елементи, оптимизация на изображенията, наличие на XML карта на сайта и др.
  • Оптимизация за мобилни устройства: Оценява се адаптивността на сайта спрямо стандартите за размер на различните мобилни устройства.
  • Качество на съдържанието: Анализира се качеството, релевантността и уникалността на съдържанието на уебсайта, включително дължината на текста, използването на ключови думи и наличието на дублиращо се или непълно съдържание.
  • Линкове: Анализира се качеството, релевантността и разнообразието на връзките, които сочат към уебсайта.

Заявете безплатен SEO одит до 15.09!

След попълване на формата, до 2 работни дни ще получите изготвен от нас одит на Вашият уебсайт, който е направен специално за вас по повече от 100 параметъра.

Заявете безплатен SEO одит до 15.09!

След попълване на формата, до 2 работни дни ще получите изготвен от нас одит на Вашият уебсайт, който е направен специално за вас по повече от 100 параметъра.

Free SEO Audit BG